Om

Jeg hedder Henrik Strange og denne hjemmeside er min personlige portfolio, hvor jeg viser hvilke faglige kompetencer jeg besidder, samt hvilke referencer jeg tidligere har arbejdet på.

Portræt af Henrik Strange

I sommeren 2010 flyttede jeg til København med min kæreste for at læse på IT-Universitetet og har idag en kandidat grad i IT. Min uddannelse har givet mig færdigheder indenfor usability, user experience, service design og tilgængelighed. Derudover har jeg også haft supplerende fag som dækker over webudvikling, webdesign, grafisk design, kommunikation og digital design. Du kan læse mere om mine studieprojekter ved at klikke herunder.

Se studieprojekter

Sideløbende med mit studie, startede jeg min egen freelance virksomhed, hvor jeg siden har opbygget erfaring med kundehåndtering, designet og kodet websites (WordPress temaer fra bunden), udformet visuelle identiteter og kampagner.

Efter endt studie fik jeg et job hos Better Collective under titlen Web Production Lead, hvor jeg var ansvarlig for mere end 2.000 hjemmesider. Her var jeg ansat i 2,5 år, men valgte at fratræde min stilling for at flytte tilbage til Århus sammen med min kæreste (samt barn og hund), for at komme tættere på vores familier. Du kan læse en anbefaling på min LinkedIn profil. 

Se mine udvalgte cases her

Hvorfor vælge at få lavet en hjemmeside hos mig?

Jeg ser mig selv som en digital designer, der gerne vil opretholde en høj standard for brugeroplevelsen og samtidig være opmærksom på at designe til klientens brugere og ikke blot til mig selv. Om det drejer sig om den visuelle stil, kundens flow eller generel tilgængelighed, har jeg både uddannelse og erfaring til at kunne bidrage med viden herom. Jeg ser mig selv, som et slags bindeled mellem den grafiske verden og webudvikling, da jeg har en faglig viden indenfor begge felter. Det giver mig en stor fordel og kommer kun dig til gode.